26.11.2021р. відбулося засідання обласного методичного об'єднання викладачів інформатики та програмування закладів фахової передвищої освіти Миколаївської області. Тема засідання: «Використання інноваційних технологій у навчально-виховному процесі коледжу».

 

На засіданні були присутні: заступник директора з навчальної роботи – Бесараб Д.А., заступник директора з виховної роботи – Гришак Т.П., голова циклової комісії природничо-математичних дисциплін – Муштаєва Т.В., викладачі коледжу – Вишневська Ю.В., Кириченко Н.В. та викладачі інформатики та програмування закладів фахової передвищої освіти Миколаївської області. Активну участь у роботі засідання взяла голова обласного методичного об’єднання  викладачів інформатики та програмування закладів фахової передвищої освіти Миколаївської області – Круковська В.О.

 

На засіданні методичного об’єднання обговорювалися нові методи дистанційного навчання, які успішно запроваджуються у нашому коледжі. Викладачі проводять дистанційно не тільки заняття, а й виховні заходи у групах. Це теж стало предметом обговорення на засіданні. Гришак Т.П. поділилася досвідом такої роботи. Присутнім сподобалась інформація щодо можливостей, які надаються Укрзалізницею робітникам у підвищенні кваліфікації та пасажирам підчас придбання квитків.

 

Засідання відбулося дистанційно в творчій та доброзичливій атмосфері.